Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 9, 2017

Kina rrëzon naftën

The Trans Adriatic Pipeline Consortium recently announced that 80% of the work in Albania and Greece has been completed, where is concentrated the bulk of the project. According to the consortium, so far 627 kilometers have been…

80% of TAP project completed

The Trans Adriatic Pipeline Consortium recently announced that 80% of the work in Albania and Greece has been completed, where is concentrated the bulk of the project. According to the consortium, so far 627 kilometers have been…

Çmimet e naftës shënojnë rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme, duke lënë pas rënien që shënuan një ditë më parë. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ishin në nivel të qendrueshëm mëngjesin e ditës së sotme dhe shumë…

Balla: Prokurorët nuk duhej t’a mbyllnin çështjen CEZ

Kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, tha se për çështjen “CEZ” prokuroria “duhet të kishte marrë deklarimet e personave”, siç ishte vendimi i Kuvendit me 74 vota pro. “Si ka mundësi që ka prokurorë që…

Gjermania mund të tërhiqet nga projekti i gazit rus

Mbështetja gjermane për tubacionin e gazit Nord Stream 2 po dobësohet, me qeverinë e ardhshme të koalicionit që pritet të forcojë qëndrimin e Berlinit ndaj projektit të mbështetur nga Rusia. Mbështetja është pakësuar pasi Social…

Albgaz do kalojë te ministria e financave dhe ekonomisë

Kompania publike e gazit Albgaz sh.a e cila do të funksionojë si një operator i kombinuar duke kryer veprimtarinë e operatorit të sistemit të transmetimit dhe operatorit të sistemit të shpërndarjes së gazit natyror në vend mori të mërkurën…