Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 7, 2017

KEDS investon për 1200 konsumatorë në Pejë

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike KEDS ka zbatuar projektin investiv të rradhës në bllokun “Dardania” në Pejë. Bëhet fjalë për një investim mëse të nevojshëm. nga i cili pëfitues janë 1 mijë e 200 ekonomi…

Konsulencë amerikane për marrëveshjet hidrokarbure

Qeveria do të ketë konsulencë amerikane për regjimin fiskal e kontraktual të marrëveshjeve hidrokarbure. Në Tiranë u organizua një tryezë e mbështetur nga Departamenti Amerikan i Shtetit, Byroja e Burimeve Energjitike, Departamenti…

Bien çmimet e naftës

Edhe pse çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme, ata vazhduan sërish të ishin në nivele të larta. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 11 cent dhe u tregtuan me 57.24 dollarë për fuçi.…

Kosovë, miliona euro për energji të pashfrytëzuar

Nga vitit 2012 e deri më tani konsumatorët në pjesë të tjera të vendit kanë paguar nga mbi 8 milionë euro për humbjet komerciale në veri të vendit. Sipas statistikave, vetëm në veri, humbjet komerciale shkojnë deri në 4.5 për qind,…

Afera me naftën Virxhin, arrestohet në Zvicër Xhillari

Është arrestuar në Zvicër për llogari të prokurorisë së Fierit biznesmeni Adrian Xhillari, administrator i kompanisë "Tea Construction Petrol". Arrestimi është kryer për llogari të Prokurorisë së Fierit, pasi kërkohej për skandalin e 4.4…

Albpetrol së shpejti në proçes ristrukturimi

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjinkuri në një konferencë për mediat foli për ristrukturimin e Albpetrol, ku ka dhënë detaje se kujt do t’i kalojnë asetet e kompanisë, por edhe si do të veprohet me pagat e punonjësve.…