Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 6, 2017

Aksioni anti-korrupsion i Arabisë rrit çmimet e naftës

Çmimet e naftës e kanë filluar në rritje edhe këtë javë, duke prekur nivelin më të lartë që nga korriku i vitit 2015, ndërkohë që princi i Arabisë Saudite çimentoi pushtetin e tij, gjatë fundjavës, përmes goditjes anti-korrupsion, që…

Çmimet e naftës në nivele rekord

Çmimet e naftës shënuan nivelin e tyre më të lartë mëngjesin e kësaj të hëne, njëkohësisht edhe nivelin e tyre më të lartë që prej 2015. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u tregtuan me 62.90 dollarë për fuçi.…

Bursat rrisin me 5 lekë çmimin e naftës

Çmimet e karburanteve kanë shënuar një rritje me rreth 5 lekë për litër ditët e fundit, duke kaluar sërish mbi 170 lekë për litër, kryesisht në zonën Tiranë-Durrës. Në pikat e tregtimit të Kastrati, tregtuesi më i madh në vend, një litër…

Kreta, pjesë e projekteve ambicioze të energjisë

Kreta, ishulli më i madh i Greqisë, do të bëhet një kryqëzim i ndërlidhjes së energjisë dhe një shembull që duhet ndjekur në përputhje me iniciativën e Energjisë së Pastër të Bashkimit Europian për Ishujt e BE-së, nëse zbatohet një plan…

Detyrimet e ARMOs arrijnë në 240 mln euro

Që pas privatizimit, rafineria e përpunimit të thellë të naftës, ARMO, është shndërruar në një burim evazioni, për shkak se kompanitë, që e kanë administruar, nuk kanë paguar në mënyrë periodike detyrimet në shtet. Për rrjedhojë, ARMO …