Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 4, 2017

Harta interaktive e prodhimit të energjisë në Shqipëri

Muajt e fundit sektori i energjisë në vend ka patur një gjallërim për shkak të  skemës së subvencioneve për burimet alternative, çka ka sjellë një interes të jashtëzakonshëm për ndërtimin e parqeve fotovoltaike. Nga muaji Korrik e në…

OPEC dhe Rusia mbështesin tregun e naftës

Çmimet e naftës janë rritur në sesionin e fundit të javës, të mbështetur nga ulja e prodhimit nga vendet anëtare të OPEC dhe vendeve të  tjera që nuk janë pjesë e organizatës. Gjithashtu, edhe kërkesa e fortë po ndikon në rritjen e çmimeve.…

Këtë muaj hapet konkursi për bordin e Trepçës

Qeveria e Kosovës duket se nuk do të rrijë më duarkryq kur bëhet fjalë për funksionimin  e gjigantit ekonomik kosovar “Trepça”, kjo duke u bazuar në ligjin e miratuar në Kuvendin e Kosovës para gati një viti, shkruan Gazeta “Zëri”. Që kur…

Ekspertja amerikane flet për HEC-et në Shqipëri

Potenciali i zhvillimit të këtij turizmi në Shqipëri. Flet ekspertja amerikane për turizmin e aventurës, Paige Viren Turizmi i aventurës po tërheq gjithnjë e më shumë turistë drejt Shqipërisë, duke ndjekur trendet e kësaj industrie në…