Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 1, 2017

OSHEE blen 21.7 mln euro energji

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka mbyllur së fundmi blerjen e energjisë për muajin nëntor. Kontrata me pesë kompanitë fituese ka siguruar një sasi totale prej 270 mijë MWh energji, me një vlerë prej mbi 21.7 milionë eurosh.…

Skandali i CEZ, Hejsek kërkon pushimin e çështjes

Avokati mbrojtës i ish-drejtuesve të CEZ, Josef Hejsek dhe Jan Ivan, kërkon në gjykatë pushimin e gjykimit penal ndaj tyre. Hejsek dhe Ivan gjykohen në mungesë për dëm të konsiderueshëm në buxhetin e shtetit të shkaktuar nga kompania çeke…

TAP, 1 mln euro për bujqësinë në Greqi

Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) AG prezantoi iniciativën e tij bujqësore “Toka e lulëzuar” – Mbështetja e Edukimit Agro-ushqimor” , që do të zbatohet në tri prefekturat e Greqisë Veriore të përshkuara nga tubacioni. Ky informacion është…

OSHEE mbyll importin e nëntorit

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka mbyllur së fundmi blerjen e energjisë për muajin nëntor. Kontrata me pesë kompanitë fituese ka siguruar një sasi totale prej 270 mijë MWh energji, me një vlerë prej mbi 21.7 milionë eurosh.…

Tregjet e naftës optimiste

Raportet e fitimeve ndihmuan në nxitjen e tregjeve globale të bursave, për të regjistruar të mërkurën, pasi investitorët mbaruan takimin e Rezervës Federale të SHBA-ve, për një pasqyrë të freskët mbi opinionin monetar në ekonominë më të…

Importet e energjisë shtrydhin financat e kompanive

Nga janari në nëntor  Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe Korporata Elektroenergjetike Shqiptare kanë shpenzuar mbi 178 milionë euro në importe energjie. Pjesën më të madhe të këtyre parave e ka shpenzuar OSHEE e cila është…