Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 17, 2017

KKT miraton lejet për disa HEC-e

Më poshtë lista e plotë e vendimeve të marra nga KKT (16 tetor 2017) Për miratimin e Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Vlorë. Për miratimin e Planit të Përgjithshëm Vendor të Bashkisë Himarë. Për miratimin e Planit të…

Çmimi i energjisë, OSHEE: Nuk do kërkojmë rritje

Në kushtet kur ERE po pret aplikimet e tre operatorëve për çmimet që do të aplikohen pas 31 dhjetorit 2017 Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka bërë të qartë se nuk do të kërkojë rritje të tarifës. Në një dalje për mediat…

OSHEE hap garën për 11 drejtorë rajonalë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Sh.A. shpall konkursin e hapur për pozicionin “Drejtor Rajonal” të drejtorive rajonale, përkatësisht në: Drejtoritë Rajonale 1. Drejtoria Rajonale Tiranë 2. Drejtoria Rajonale Durrës 3.…

Nafta sërish me rritje

Çmimet e naftës u shfaqën sërish me rritje të martën pasi forcat irakiane pushtuan qytetin e pasur të naftës nga Kirkuk nga luftëtarë kryesisht autonome kurde, ndërkohë që aksionet aziatike shfaqën tendenca të forta optimizmi, mbi të…

Kurum, hapet procedura e falimentit

Prodhuesi i çelikut Kurum, një prej kompanive më të mëdha në vend, e cila shpalli falimentin më shumë se një vit më parë, do të nisë me dyert të hapura në Gjykatë, hapjen e procedurës së falimentit. Sipas njoftimit të bërë publik nga…

TAP, përfundon dërgesa e tubacioneve

Dërgesa e fundit e tuba linje prej çeliku për ndërtimin e tubacionit Trans Adriatik (TAP) mbërriti në Selanik të Greqisë më 10 tetor, duke shënuar kështu përfundimin dhe shpërndarjen përfundimtare të të gjitha tubacioneve në vendet pritëse…