Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 14, 2017

Fabrika më e madhe e baterive të makinave elektrike

Ditën e djeshme, kompania LG njoftoi se  do të hapë fabrikën më të madhe në Evropë të prodhimit të baterive litium-ion për makinat elektrike. Sipas Reuters, kjo fabrikë do të hapet në vitin 2019-ën në Poloni dhe do të ketë një kapacitet…

Nafta, bie prodhimi dhe rezervat e SHBA

Çmimet e naftës po qëndrojnë në rritje në sesionin e fundit të kësaj jave, pasi prodhimi i naftës bruto dhe rezervat në SHBA regjistruan rënie. Këto të dhëna sugjerojnë se, tregu po shkon drejt stabilizimit. Gjithashtu, edhe të dhënat e…