Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 10, 2017

OSHEE: Aplikoni online për tu bërë pjesë e stafit

Të gjithë të interesuarit për të qenë pjesë e stafit të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike mund të bëjnë një aplikim pranë portalit të punësimit online pranë këtij institucionit. Duke klikuar këtu, ju mund të verifikoni në…

Trump shfuqizon Planin e Energjisë së Pastër

Shfuqizimi i Planit të Energjisë së Pastër të hartuar nga administrata e ish-presidentit Barak Obama për të frenuar emetimet e gazeve serrë do të ndodhë zyrtarisht të martën, njoftoi Scott Pruitt, kreu i Agjencisë Amerikane për Mbrojtjen e…

KEDS vijon me investimet në terren

Në listën e prioriteteve për investime nga KEDS përfshihet edhe zona e Skenderajt. Në fshatin Makermal të këtij qyteti sapo ka përfunduar projekti për përmirësimin e rrjetit energjetik nga KEDS-i. Janë 130 familje që po gëzojnë këto…

Kosovë, komisioni i zgjedhjeve memorandum me KEDS

Sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit me Kompaninë Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS). Qëllimi i këtij Memorandumi është përcaktimi i kushteve dhe mënyrës së…

Si Italia po shfrytëzon gatimin për ta kthyer në karburant

Çdo javë me dhjetëra kontenierë të kompanive të karburanteve bëjnë xhiron e qindra restorantëve në të gjithë Romën, për të marrë se çfarë ka mbetur në tiganin e skuqjes. Vaji i mbetur nga këto restorante dërgohet në një pikë grumbullimi…