Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 9, 2017

OPEC pritet të stabilizojë tregun

Çmimet e naftës janë stabilizuar në sesionin e sotëm, të mbështetur nga komentet se OPEC dhe prodhuesit e tjerë, do të ndërmarrin veprime të tjera për të balancuar tregun. Ndërkohë, platformat e prodhimit të naftës në Gjirin e Meksikës…

I vjedhin firmës 280 litra naftë, arrestohen

Dy punonjës të një firme në Maliq janë arrestuar duke transportuar një sasi nafte prej 280 litrash, të vjedhur nga vetë ata në firmën ku punonin. Policia bën me dije se në pranga ka rënë Julian Muçollaru 25 vjeç dhe Aleksandër Shkëmbi,…

Investimet e Bankers do varen nga arbitrazhi

Flet Zv.presidenti i Operacioneve dhe Prodhimit të Bankers Petroleum, Guangqing Zhang Ritmet e investimit dhe nivelet e prodhimit të Bankers Petroleum, eksportuesit më të madh në vend, që shfrytëzon me koncesion fushën naftëmbajtëse të…

Stuhia “Nate” dëmton prodhimin në gjirin e Meksikës

Në treg është rikthyer sërish shqetësimi për mbifurnizmin e tregut. Investitorët janë të shqetësuar edhe për stuhinë tropikale, “Nate”, që mund të dëmtojë prodhimin e naftës në Gjirin e Meksikës. Gjithsesi, kjo stuhi pritet të godasë…

Kush e kontrollon tregun e naftës në Kosovë

Sektori i derivateve të naftës në Kosovë konsiderohet ndër tregjet më fitimprurëse, ndonëse vazhdimisht ka pasur edhe debate të ndryshme rreth mënyrës së importit dhe efikasitetit të kontrollimit dhe cilësisë së këtij produkti në doganat e…