Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 6, 2017

Bozgo, Country manager for Albania leaves TAP

Trans Adriatic Pipeline (TAP) AG announced today that Shkelqim Bozgo, Country Manager for TAP AG, following nearly four years at the helm of TAP’s Albania Country Office, has left the Company today. Luca Schieppati, Managing Director at…

Zëvëndësohen linjat 6 kV në Laprakë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka bërë një pasqyrim të investimeve aktuale që po bëhen në rrjetin elektrik në zonën e Laprakës. Një investim prej 2 milionë dollarësh do të shkojnë në ndërtimin e rrjetit të ri elektrik,…

Kosovë, studenti krijon fabrikë për prodhimin e paneleve

Ish-studenti i programit Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci në nivelin master, Feim Brava, tashmë pjesë e stafit të UBT-së, ka filluar të prodhojë diçka të veçantë për tregun tonë, por edhe më gjerë. Për herë të parë në Kosovë, ai…

Nafta shënon rritje ditën e sotme

Gjatë ditës të sotme, çmimet e naftës janë regjistruar në rritje, duke konfirmuar trendin e sesionit të kaluar. Në këtë rubrikë ju njohim me ndryshimin e çmimit të naftës në tregjet ndërkombëtare dhe ju tregojmë çmimin real me shumicë, me…

KESH hap procedurën e shit-blerjes së energjisë

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare ka hapur procedurën e shit-blerjes së energjisë elektrike për periudhën kohore 8-31 tetor. Procedura për shitblerje ekonomike bëhet për një sasi të vogel prej 17,800 MWh, ndërkohë që afati i fundit…