Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 4, 2017

Brent dhe WTI shënojnë rritje

Edhe mëngjesin e ditës së sotme çmimet e naftës shënuan rënie. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.75 për qind dheu tregtuan me 50.04 dollarë për fuçi. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar…

Haradinaj, letër ministrave për Trepçën

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj u ka shkruar letra tre ministrave të Qeverisë që ai drejton, nga të cilët kërkon që të përfshihen me veprime të shpejta dhe konkrete rreth zbatimit të Ligjit për Trepçën si dhe…

Amerikanët ndihmojnë KEDSin për kontrollet

Ambasada e Shteteve të Bashkuara dhe përfaqësuesit e ushtrisë amerikane të KFOR-it, në bashkëpunim me KEDS po ndihmojnë në rritjen e efikasitetit dhe profesionalizmit në zbulimin dhe ndjekjen e veprave penale që lidhen me vjedhjen e…

Drejt unifikimit të tregut energjitik me Kosovën

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri në një takim me homolgun në Kosovë Valdrin Lluka ka biseduar rreth tregut të përbashkët energjetik dhe krijimit të bursës energjitike në Shqipëri. “Një bashkëbisedim i frytshëm mes…