Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Shtator 23, 2017

Trepça, jashtë pazareve politike

Dje Kryeministri i Republikës së Kosovës, Haradinaj, i bëri vizitë Ndërmarrjes “Trepça” dhe në bisedë me menaxhmentin dhe punëtorët u shtruan për diskutim disa nga çështjet që kërkojnë zgjidhje të shpejtë. Lëvizja për Bashkim (LB)…

Mitrovicë, ATK mbyll pika karburanti

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka bërë të ditur se ka vazhduar me aksionin e saj tek bizneset që merren me shitjen e derivateve të naftës, të cilat nuk janë fiskalizuar. Destinacioni i radhës sipas ATK-së ishte rajoni i…

Nafta, investitorët presin OPEC-un

Çmimet e naftës janë karakterizuar nga luhatje të vogla në sesionin e sotëm, pasi investitorët po presin përfundimin e takimit të prodhuesve të naftës, që janë mbledhur në Vjenë. Nafta Brent e Londrës po tregtohet mbi 56.2 dollarë për fuçi,…

Albpetrol mbyll me sukses shitjen e 200 mijë ton naftë

Albpetrol ka mbyllur me sukses shitjen e 200 mijë tonëve naftë. Burime pranë kompanisë deklaruan se fituesja është kompania “Izvor 99 sh.p.k”, kompani që operon në transport dhe tregtim të bitumit, karburanteve, lubrifikantëve të ndryshëm e…