Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta arrin mbi 50 USD/fuçi

Çmimet e naftës shënuan nivele rekord mëngjesin e kësaj të hëne, duke shkuar mbi 50 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane,W TI, avancuan me 0.2 për qind ose me 10 cent dhe u tregtuan m 49.99 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 4 cent dhe u tregtuan me 55.66 dollarë për fuçi, duke mos u larguar shumë nga niveli i lartë prej 55.99 dollarë për fuçi që shënuan të enjten e kaluar, njëkohësisht edhe niveli më i lartë në këto pesë muajt e fundit.

Revista Monitor,  18.09.2017