Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Risi, vjen celulari pa bateri

Shkencërarët në SHBA kanë prezantuar për herë të parë prototipin e telefonit celular pa bateri, i cili përdorë një teknologji të re për të cilën shpresohet se shumë shpejt do të implementohet në prodhimet për tregun masiv.

Ky telefon është krijuar nga grupi i hulumtuesve nga universiteti “Washington” në Siettle dhe punon në parim të gjenerimit të sasive të vogla të energjisë nga radio sinjalet, të njohura si radio frekuenca ose valët “RF”.

Top Channel,  11.08.2017