Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Maj 19, 2017

KEDS investon në rrjetin e Gjilanit

Projekti madhor me një kosto rreth 200 mijë euro, është investimi i radhës nga Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS) në lagjen Arbëria, në komunën e Gjilanit. Realizimi I këtij projekti ka qenë…

Durrës, sekuestrohet naftë kontrabandë

Një sasi nafte dhe medikamentesh kontrabandë është sekuestruar nga policia e Durrësit, ndërsa në pranga kanë rënë dy persona. Sekuestrimi i naftës dhe medikamenteve u bë në kuadër të operacioneve të koduara “Farmacia”dhe”Gomisti”. Në…

Sa energji duhet t’i sigurohet OSHEE-së në 2017

Ligji për sektorin e energjisë përveçse e dimensionoi tregun në bazë të një modeli të ri përcaktoi edhe marrëdhënien e re kontraktuale që do të kenë operatorët mes njëri-tjetrit. Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të vazhdojë të…

HEC Valbonë: banorët i drejtohen gjykatës

Banorët e katër fshatrave në luginën e Valbonës i kanë kërkuar një gjykate në Tiranë të anulojë vendimet që lejojnë ndërtimin e hidrocentraleve, që sipas tyre do të shkatërrojnë lumin Valbonë. Me mbështetjen e OJQ-ve në alpet shqiptare,…