Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Maj 18, 2017

Krujë, eksploziv shtyllës së tensionit

Pesë ditë më parë në Kodër Thumanë janë dëmtuar pas shpërthimit me eksploziv dy këmbët mbajtëse të një shtylle të tensionit të lartë, që me Kodin e Ri penal konsiderohet akt terrorist. Pas njoftimit nga OSHEE, policia ka shkuar në vendin…

Prokuroria hap dosjen ‘CEZ’

Prokuroria e Përgjithshme ka hapur dosjen ‘CEZ’, referuar nga juristi i OSHEE, Romeo Kara, mbi prapaskenat e privatizimit abuziv të OSSH, tërësinë e shkeljeve të legjislacionit në fuqi, favorizimet, dëmin ekonomik, mbi sekserët, zyrtarët e…

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 9 cent ose me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 48.99 dollarë për fuçi. Treguesit…

Trepça, peng i formimit të qeverisë

Gjashtë muaj afat kishte qeveria e Isa Mustafës, që të themelonte Bordin Mbikëqyrës dhe Bordin Menaxhues të Kombinatit Trepça, që nënkuptonte edhe fillimin e zbatimit të Ligjit për të, por kjo nuk u arrit që prej miratimit të kornizës…

SHELL në prag të marrëveshjes për bllokun 4

Kompania SHELL, e cila po realizon operacionet e nxjerrjes së naftës në zonën e Beratit në tre puse, tani është në përfundim të negociatave me Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore për të arritur një marrëveshje hidrokarbure për Bllokun…