Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Maj 15, 2017

Rriten Brent dhe WTI

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rritje mestare me 1.5 për qind mëngjesin e ditës së sotme. Një rritje e tillë erdhi kryesisht pas deklaratës së ministrave të Energjisë së 2 vendeve më të fuqishme prodhuese të naftës, Arabisë Saudite…

TAP financon rikonstruksionin e një shkolle

Numri dy i qeverisë shqiptare, Niko Peleshi ka inspektuar punimet për rikonstruksionin e shkollës “Fuat Babani” në Bilisht që është një investim prej 400 mijë euro. Punimet kanë nisur në mars të këtij viti dhe pritet që të përfundojnë në…

OPEC nxit marshimin

Çmimet e naftës janë regjistruar në rritje të ndjeshme gjatë sesionit të parë të javës, menjëherë pas deklaratës së përbashkët të dy ministrave të energjisë, atë Saudit dhe atë rus. Të dy këto vende, janë ndër prodhuesit më të mëdhenj të…

Pasuria e nëntokës së Kosovës

Kosova ka pasuri të mëdha nëntokësore. Nga ari, argjendi, plumbi e zinku e deri te qymyri, si një prej pasurive më të mëdha. Këto pasuri nëntokësore janë të shtrira në tërë territorin e Kosovës. Për këto pasuri ka hulumtime që janë bërë,…

KEK-u, tender 200 mijë eurosh

Kompania “Eco Trade”, pronë e biznesmenit Mehdi Zhugolli, ka fituar edhe një tender prej 200 mijë eurosh në Korporatën Energjetike të Kosovës (KEK). Po ashtu për më pak se dy vjet kjo kompani ka fituar tenderë në vlerë prej mbi 6 milionë…

Tregu i gazit, gati plani për konsumatorët

Qeveria shqiptare nuk ka prenotuar ende sasinë e gazit që do të përfitojë nga gazsjellësi TAP, duke e argumentuar këtë me mungesën aktuale të infrastrukturës në të cilën do të kalojnë tubacionet. Por po krijon të gjitha kushtet për…