Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Maj 13, 2017

Bankers, projekt për kualifikimin e sipërmarrësve

Bankers Petroleum Albania, në vijim të mbështetjes që jep për zhvillimin ekonomik të zonës së operacioneve të veta, në kuadër të programit të zhvillimit ekonomik dhe nxitjes së biznesit të vogël dhe të mesëm, ndihmoi në organizimin…

Ankesat në ERE – 957 në 2016

Enti Rregullator i Energjisë trajtoi gjatë vitit 2016 një numër të konsiderueshëm ankesash veçse dukshëm më të ulët sesa viti paraardhës. Në raportin vjetor të këtij institucioni bëhet me dije se numri i ankesave nga klientët ishte 957…

OMV padit qeverinë rumune

Kompania austriake e naftës OMV, e cila kontrollon ish-Petromin shtetëror të Rumanisë, ka paraqitur një padi duke akuzuar Bukureshtin për mosrimbursimin e shpenzimeve të pastrimit mjedisor dhe shkelje të kontratës së privatizimit. OMV-ja…