Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Maj 12, 2017

Greqi, sistemi i transmetimit shkon te kinezët

Korporata Publike e Energjisë në Greqi do të shesë përfundimisht 24% të Operatorit të Pavarur të Sistemit të Transmetimit tek kompania kineze SGID (State Grid International Development). Marrëveshja kap shifrat e 320 milionë eurove dhe…

Bëhet gati marshimi i OPEC

Çmimet e naftës u rritën lehtë gjatë sesionit të sotëm, duke marrë shtysë nga përpjekjet e OPEC për të shtyrë përtej qershorit marrëveshjen e shkurtimit të prodhimit, por edhe nga shifrat më të fundit që vijnë nga Shtetet e Bashkuara të…

Vazhdon rritja e naftës

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë ëpr naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.1 për qind dhe u tregtuan me 47.89 dollarë për fuçi. Treguesit referencë për naftën e…