Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Prill 14, 2017

Llambat inteligjente që ulin konsumin

Kompania AT&T, pasi prezantoi programin “Smart Cities” në CES 2017 në Las Vegas, do ta vërë në jetë projektin e saj në qytetin e San Diegos. Projekti i kompanisë AT&T është shumë ambicioz: të vendosë llamba inteligjente në çdo…

Transatlantic, vërshojnë kërkesat për sekuestro

Në tetor të vitit të kaluar, kompania shtetërore e naftës Albpetrol, vendosi që vendburimet e naftës dhe gazit në Cakran-Mollaj, Gorisht-Kocul do t’i riktheheshin në administrim qeverisë shqiptare. Albpetrol, që menaxhon burimet e arit të…

Tokat dhe depozitat e karburantit në ShënGjin

Pas dështimit të radhës për shitjen e tokave dhe depozitave të karburantit në Shëngjin të Lezhës, të cilat i janë konfiskuar kompanisë turke Bolunmez Petrol për mospagim kredie, çmimi i pronave ka rënë sërish. Zyra përmbarimore Justicia,…

Brent i qëndrueshëm, WTI bie

Çmimet e naftës së papërpunuar ishin në nivele të qëndrueshme ditën e sotme, me tregjet e ndara ndërmjet një rritje të prodhimit amerikan dhe shkurtimeve të prodhimit nga vendet anëtare të OPEC-ut dhe prodhues të tjerë si pasojë e…

Projektohet rritja e nivelit të HEC Ulzës

Kompania Kurum, tashmë në proces falimenti, është duke zhvilluar një projekt që synon të rrisë kuotën e ujit në Hidrocentralin e Ulzës edhe me 40 centimetra të tjera. Kuota ekzistuese e Ujit në këtë HEC është 128.50 centimetër dhe kuota…