Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Prill 13, 2017

Albgaz & DESFA nënshkruajnë memorandum

Në Tiranë u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit midis kompanisë shtetërore të gazit “Albgaz sh.a” e përfaqësuar nga administratori Z. Klodian Gradeci dhe kompanisë shtetërore greke të transmetimit të gazit natyror “DESFA”, e përfaqësuar…

Arrestohet kontrabanduesi i naftës

Policia arrestoi një 54-vjeçar i cili kontrabandonte naftë nga  Maqedonia. Ilir Kosturi nga Pogradeci u kap duke shitur një sasi prej 520 litrash naftë. Arrestimi tij vjen pas kapjes së 8 personave, pjesë e një rrjeti kontrabande…

Nafta sot

Rritja e lehtë e çmimeve të naftës në tregjet ndërkombëtare gjatë sesionit të së Mërkurës, është reflektuar edhe në tregun vendas. Gjatë sesionit të sotëm, nafta me shumicë në dy portet e vendit shitet me146.58 lekë për litër, në rritje me …

OPEC dhe SHBA balancojnë njëra-tjetrën

Çmimet e naftës janë regjistruar në luhatje minimale gjatë sesionit të sotëm, pavarësisht të dhënave që tregojnë një rënie të theksuar të prodhimit dhe rezervave në shtetet e bashkuara të Amerikës. Tashmë ShBA-të dhe OPEC kanë ndërruar…

Borxhet ndaj OSHEE, zgjatet afati i Task Forcës

Në mbledhjen e sotme qeveria ka vendosur zgjatjen e afatit të Task Forcës për mbledhjen e detyrimeve të energjisë elektrike deri më 31 dhjetor 2017. Në vendim theksohet që veprimtaria e Task-Forcës gjatë vitit 2016, ka dhënë ndikim të…

Memaliaj, qyteti pa energji, shkak defekti

Prej orës 10 të paradites gjysma e qytetit të Memaliajt ka mbetur pa energji elektrike. Ky defekt ka ardhur pas një dëmtimi në linjën që furnizon me energji qytetin. Pritet që defekti në linjë të zgjasë së paku deri nesër, duke bërë…

Albania gets three main benefits from TAP

The agreement that changes the benefits of Albania from TAP pipeline was discussed at the parliamentary committee of production activities. Secretary General of the Ministry of Energy and Industry Koli Bele gave details on the additional…