Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Prill 12, 2017

Vazhdon rritja e çmimeve të naftës

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rritje gjatë ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 33 cent dhe u tregtuan me 56.56 dollarë për fuçi. Treguesit referencë për naftën e…

Lunacek, ndërtoni HEC-e të tjera

Zëvendëspresidentja e Parlamentit Europian, Ulrike Lunacek, një adhuruese e natyrës shqiptare është nga lobueset me të forta kundër ndërtimit të hidrocentraleve në lumin e Vjosës. “Lumi i Vjosës është i vetmi ne Europë, që është ne rrjedhje…

Nafta, zhvillimet në tregun global e vendas

Rënia e lehtë e çmimeve të naftës në tregjet ndërkombëtare gjatë sesionit të së Martës, është reflektuar edhe në tregun vendas. Gjatë sesionit të sotëm, nafta me shumicë në dy portet e vendit shitet me146.33 lekë për litër, në rënie me …

TAP, rishikimi i marrëveshjes merr OK nga Kuvendi

Një nga ligjet e rëndësishme që u shqyrtua nga komisionet parlamentare ishte edhe ai “Për ratifikimin e marrëveshjes së ndryshimit, ndërmjet Republikës së Shqipërisë, duke vepruar nëpërmjet Këshillit të Ministrave dhe Trans Adriatic…

Benzina në Shqipëri, më e shtrenjtë

Shqiptarët për 50 litra benzinë duhet të paguajnë afërsisht 8,500 lekë, apo 62 euro, duke konkurruar me vendet e Europës Perëndimore. Në Gjermani, ekonominë më të zhvilluar europiane, 50 litër benzinë kushton 68 euro, vetëm 5 euro më…