Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Mars 16, 2017

Investimet e KEDS përmirësojnë rrjetin

Kryetari i Dragashit Salim Jenuzi është ndarë i kënaqur me investimet që KEDS-i ka realizuar gjatë vitit të kaluar në Komunën e Dragashit. Ai  tha se me investime të ndryshme, KEDS-i ka përmirësuar  infrastrukturën e energjisë elektrike…

Albania ranked seventh in Europe for renewable energy

Renewable resources hold 34.9% of the total electricity production in Albania. The data published by the statistical office of the European Union refer to the year 2015 and serve as a comparative basis with other European and regional…

OEK: Pengesa më e madhe e bizneseve, energjia

Oda Ekonomike e Kosovës ka prezantuar sot një raport me titull “Si të fuqizohet sektori privat në Kosovë”. Raporti prezanton problemet kryesore me të cilat përballen bizneset në Kosovë dhe rendit ndër to koston e lartë të çmimit të…

TAP, oferta e lartë zhvlerëson euron

Ekspertët besojnë se faktori kryesor që po përcakton tendencën e kursit të këmbimit valutor është gazsjellësi TAP. Ilirjan Ligaçaj, drejtor i departamentit të Thesarit në Union Bank, shprehet se çmimi qëndrueshëm i lekut që nga viti i…

Nafta zgjeron fitimet e së mërkurës

Çmimet e naftës zgjeruan fitimet e sesionit të mëparshëm gjatë sesionit të sotëm. Trendi i ri i çmimeve vjen pasi të dhënat zyrtare nga qeveria amerikane treguan një rënie rekord të Rezervave të naftës në shtetet e bashkuara. Çmimet e…