Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Mars 8, 2017

KEK përkrah MMPH-së për ndërtimet në Hade

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka theksuar se me vendimin e qeverisë së Republikës së Kosovës për shpalljen e asaj zone “Zonë e Interesit të Veçantë Ekonomik” janë obliguar MMPH-ja dhe Kuvendi Komunal i Obiliqit të zbatojnë këto…

Projeksione të zymta për tregjet e naftës

Çmimet e naftës u regjistruan në rënie gjatë orëve të para të sesionit të sotëm, pasi të dhënat e  fundit sinjalizojnë një rritje të mëtejshme të prodhimit dhe të rezervave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Investitorët janë të…

OSHEE, monitorim mjeteve përmes GPS

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Eklektike ka kërkuar që të pajisje më sistemin GPS të gjithë mjetet në dispozicion në drejtoritë rajonale të saj, ato që janë të Task Force apo pajisje rezervë. Në një njoftim të bërë nga kompania…

Tahiri: Energjia po kushtëzohet nga asosacioni

Mosformimi i Asociacionit të Komunave Serbe ka bërë që Serbia të mos e zbatojë marrëveshjen për energjinë. Kështu tha ministrja për Dialog, Edita Tahiri, gjatë raportimit në Komisionin Parlamentar për Zhvillim Ekonomik me qellim që t’i…

Shkurt, ushqimet dhe gazi ndikojnë inflacionin

Rritja e përgjithshme çmimeve në muajin shkurt kaloi objektivin e poshtëm të Bankës së Shqipërisë duke shënuar 2,2 për qind rritje, të ndikuara nga çmimet më të larta të gazit për ngrohje dhe ato të ushqimeve. Sipas të dhënave të INSTAT…