Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Mars 4, 2017

NANR makes balance for 2016

Hydrocarbons, energy and mining sectors were three of the sectors that the National Agency of Natural Resources addressed in its annual balance for 2016. The head of the institution Viktor Tushaj said that the hydrocarbons market should…

Gjiknuri: Po shërojmë plagët e të shkuarës

Fjala e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri gjatë seancës së sotme parlamentare: Sapo dëgjuam poezinë e radhës për Zharrëzën, nga njeriu që Zharrëzën nuk e kishte dëgjuar ndonjëherë edhe vite më parë kur problemi ka…