Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Shkurt 13, 2017

Tirana to become a greener city

In response to pressing environmental issues affecting urban areas, the European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) and the municipality of Tirana are joining forces to develop a comprehensive set of policies to ensure the…

KOSID kërkon hetim për TC “Kosova e Re”

Konsorciumi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), organizoi konferencë për media ku bëri publike kërkesat e dërguara tek Prokurori i Shtetit dhe Zyrja e EULEX në Kosovë, për fillimin e hetimeve ndaj…

Minxhozi: Obiliqi, shembull i ruajtjes së mjedisit

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, ka thënë se do të marrin shembull nga Obiliqi për mbrojtjen e mjedisit në disa komuna të ndotura në Shqipëri. Këto komente ai i ka bërë sot pas takimit me kryetarin e Komunës së Obiliqit,…

Investimet e KEDS ndihmojnë bujqësinë

Dy trafostacione të reja kanë kompletuar rrjetin elektrik në Katunishtë të Podujevës. Rreth 100 shtëpi të këtij fshati furnizoheshin vetëm nga një trafo, përderisa tashmë rrjeti i tyre është zgjeruar dyfish. Pos trafove, investimi nga KEDS…

Rritet çmimi i gazit për makinat

Çmimi i gazit për automjete ka shënuar një tjetër rritje gjatë ditëve të fundit, e treta radhazi që nga fillimi i janarit të këtij viti. Në pikat e tregtimit të naftës dhe gazit për automjete, një litër gaz tregtohet me 67-74 lekë/litwr,…

Nafta në nivele të qëndrueshme

Çmimet e naftës së papërpunuar ishin në nivele të qëndrueshme mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunar amerikane, WTI, u rritën me 2 për qind, duke u tregtuar me 53.84 dollarë për fuçi. Edhe treguesit…

Interkonjeksionet private, qeveria detajon rregullat

Edhe privatët mund të investojnë në Shqipëri në ndërtimin e linjave të interkonjeksionit të tensionit të lartë me vendet e huaja. Qeveria ka detajuar rregullat se si mund të investohet në këto linja private. Investimi duhet të jetë…