Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 28, 2013

Masat e propozuara nga komuniteti i energjisë për eficencën

Në 24 Tetor, ministrat e energjisë të rajonit u mblodhën në mbledhjen e përvitshme të Komunitetit të Energjisë në Beograd, ku morën një sërë vendimesh të rëndësishme mbi të ardhmen e energjisë në rajon. Ndër të tjera, mbledhja e ministrave…

CEZ qe dështim i shtetit shqiptar

Nga Gjergj Erebara Qeveria shqiptare po përpiqet të mbyllë një telash që filloi në vitin 2008 me privatizimin e rrjetit të shpërndarjes së energjisë elektrike dhe që arriti kulmin me përzënien e kompanisë privatizuese e nisjen e procesit…

Berat, bombolat e gazit tregtohen pa masa sigurie

Në disa raste përdoren për mbushjen e tyre vetëm disa pompa dore ose pompa elektrike. Tregtimi i gazit të lëngshëm pranë qendrave të banuara vazhdon të jetë një problem shqetësues për qytetarët. Në disa lagje të qytetit të Beratit pranë…

MZHE: Askujt s’do t’i falen borxhet ndaj KEK-ut

Qeveria e Kosovës nuk do t’ia falë asnjë qytetari borxhet ndaj KEK-ut, madje as serbëve për të cilët është përfolur para disa ditëve në media se do t’iu falen 125 milionë euro që ata ia kanë borxh KEK-ut. Kështu ka deklaruar ministri i…

7 shkeljet e CEZ, që Rama kërkon të tolerojë

7 shkeljet e kompanisë çeke, CEZ ndaj kushteve të kontratës me qeverinë e djathtë rikthehen sërish në drejtim dhe kësaj here, qeverisja e majtë ka miratuar edhe grupin e punës që do të merret me negociatat në vazhdimësi. Me ndërmarrjen e…