Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Tetor 15, 2010

Eksklusive: Të gjithë përfitojnë nga standartet

Eksklusive: Të gjithë përfitojnë nga standartet Me poshte eshte fjalimi i mbajtur ne Drejtorine e Pergjithshme te Standarteve me rastin e Ditës Botërore të Standardeve, 14 tetor 2010. Të nderuar Zonja dhe Zotërinj! Të nderuar Miq! Dita

KEK-u i ka borxh Qeverisë 124 milionë euro

KEK-u i ka borxh Qeverisë 124 milionë euro Korporata Energjetike e Kosovës i ka borxh Qeverisë së Kosovës mbi 124 milionë euro. Ky borxh është akumuluar nëpërmjet kredisë qindra milionëshe që Ministria për Ekonomi e Financa ia ka lëshuar

Prokuroria mbyll hetimin për Arian Tartarin

Prokuroria mbyll hetimin për Arian Tartarin Hetimi i Prokurorisë për koncesionet hidrike, të përfituara nga partneri i deputetes Albana Vokshi, është drejt mbylljes. Përgjatë 1 muaji e gjysmë, prokurorët e Task-Focës nuk kanë vërtetuar

Francë, 12 rafineri në grevë

Francë, 12 rafineri në grevë Dymbëdhjetë rafineri në Francë janë të gjitha në grevë dhe kjo kundrejt reformave pensionale. Dy të fundit që u bënë pjesë e kësaj greve ishin ato të Gravenchon, në rajonin e Seine-Maritime dhe Reichstett, në

Maqedoni: Rafineria Okta me të ardhurat të mëdha

Maqedoni: Rafineria Okta me të ardhurat të mëdha Rafineria Okta dhe Telekomi i Maqedonisë mbajtën pozitën udhëheqëse në mes të kompanive maqedonase me të ardhura më të realizuara në fakt për nga fitimi në vitin 2009.Ky ishte raporti nga

Nafta, çmimi rritet me 3 lekë për litër

Nafta, çmimi rritet me 3 lekë për litër Çmimi i naftës shkon deri në 140 lekë në karburantet e kryeqytetit. Dje në pikat e karburanteve në kryeqytet, çmimi i naftës është luhatur në 138-140 lekë për litër, nga 135 lekë që kushtonte rreth

Toka e premtuar e biolëndëve djegëse

Toka e premtuar e biolëndëve djegëse Amyris shfrytëzon përparimet e fundit të biologjisë sintetike për të shpikur substanca të reja me përdorime të shumta dhe për të transformuar teknologjinë e saj, i ka hedhur sytë nga vendi i sheqerit: